Stijlvolle en-suite deuren voor uw huis

Stijlvolle en-suite deuren voor uw huis

In de jaren 30 waren en-suite kamers erg populair in de Nederlandse woningbouw. Met en-suite deuren wordt de woonkamer gescheiden in twee kamers, een voor- en achterkamer. Zo kunt u twee aparte kamers creëren met elk een eigen stijl. Ook als u in huis één stijl wilt aanhouden, kunt u kiezen voor een en-suite woonkamer. De en-suite deuren vormen een mooie decoratie en geven u de mogelijkheid om van één kamer tijdelijk twee kamers te maken. Handig om een kamer tijdelijk af te sluiten als kantoor, of om de deuren open te zetten tijdens een verjaardagsfeest.
De deuren komen in vele vormen en maten. Zo zijn er de klassieke schuifdeuren die vroeger veel voorkwamen in herenhuizen, maar ook nieuwe moderne deuren die veel worden geplaatst in nieuwbouwwoningen. Beide mogelijkheden stralen klasse uit in uw woonkamer.

Klassieke en-suite deuren

De klassieke schuifdeuren zijn vaak gemaakt van hout en staan in het midden van de woonkamer. Aan beide kanten is een muur of kast geplaatst waar de schuifdeuren in worden geschoven. Een kast geeft handige opbergmogelijkheden. Wilt u een open uitstraling in uw woonkamer creëren? Kies dan voor een deur met glazen panelen. Een glas-in-lood deur geeft hierbij een extra klassieke uitstraling.

Moderne en-suite deuren

De moderne variant van de houten schuifdeur is de stalen deur. Hierbij zijn glaspanelen in een stalen frame geplaatst. Dit geeft uw woning een strakke, moderne uitstraling. In nieuwbouwwoningen zijn deze en-suite deuren helemaal in. Steeds vaker worden hierbij klapdeuren gebruikt, in plaats van de klassieke schuifdeuren. Dit oogt net iets anders en geeft de en-suite kamer een extra twist.

De perfecte keuze voor u

Kiest u voor klassiek of modern? Wij gaan u helpen. Het belangrijkste is dat de deuren de juiste afmetingen hebben voor uw ruimte en qua uitstraling in uw interieur passen. Wilt u samen met een specialist kijken naar uw mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.