Betrouwbare inbraakbeveiliging

Betrouwbare inbraakbeveiliging

U wilt de kans op een inbraak in uw woning vanzelfsprekend zo goed mogelijk minimaliseren. Beeldt u zich eens in welke gevaarlijke situaties er in uw woning kunnen ontstaan, als u te maken zou krijgen met een inbraak. Niet alleen worden er tijdens een inbraak waardevolle spullen van u onteigend, ook gebruiken inbrekers vaak veel geweld om uw woning binnen te dringen en u ervan te weerhouden de politie te bellen. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten inbraakbeveiliging op de markt, denk aan magneetcontacten, een anti kerntrek beveiliging, een elektronische camera, enzovoorts. Een erkende slotenmaker bij u in de buurt kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden van dit moment. Daarbij kan een slotenmaker u helpen bij de installatie van de inbraakbeveiliging.

Verschillende soorten inbraakbeveiliging

De meest conventionele vorm van inbraakbeveiliging is de elektronische camera of bewegingssensor, die in een hal of bijvoorbeeld op de overloop van uw woning kan worden geïnstalleerd. Een elektronische camera is tegenwoordig dermate ontwikkeld, dat u via een mobiele telefoon, tablet of computer met de camera mee kunt kijken. Of u nu op uw werk bent, op uw vakantieadres zit of een familiefeestje heeft, u kunt de veiligheid van uw woning overal controleren.

Ook magneetcontacten zijn erg populair! Magneetcontacten vallen nauwelijks op, wat voor veel mensen een pluspunt aan deze vorm van inbraakbeveiliging is. Bij magneetcontacten wordt een magneet op de deur en deurpost geplaatst, waarbij het alarm af zal gaan als het contact tussen de magneten voor een bepaalde periode wordt onderbroken. Magneetcontacten zijn zowel geschikt voor een woningdeur, als ook voor een raam.

Hulp van een slotenmaker

Het is sterk aan te bevelen om bij de installatie van betrouwbare inbraakbeveiliging te kiezen voor de hulp van een erkende slotenmaker. Een slotenmaker kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden die u tegenwoordig heeft, evenals dat een slotenmaker altijd met gecertificeerde beveiligingsapparatuur werkt.